1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
irga5000 [103]
3 years ago
6

Use the map below to answer the following question:

History
1 answer:
nadezda [96]3 years ago
4 0

Answer:c

Explanation:

You might be interested in
Many Civil War records are letters written by soldiers, government officials, former slaves, and women. Such writings from the t
zimovet [89]
Well the letters from the civil war would show us what kind of condition the slaves we’re living in how hard it much have been and, for the women who and sons and husbands who were fighting in the war and how hard that must have been for them to deal with. Historians regard these letters as an important primary source for that time period because there isn’t much to go off of and letters shows a direct point of view of what had happened during that time and how slaves and most likely how women were treated like. (I suck at saying this but does it make sense?)
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Should i join the military after college
Lady_Fox [76]
It's a great profession in my opinion <span />
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How did James Madison challenge traditional thinking about republics?
viktelen [127]

Answer:

Instead of smaller territories, bigger territories would protect liberty. Define rule of law.

7 0
3 years ago
In what year was the Rome-Berlin-Tokyo Axis formed?
blondinia [14]
The Rome-Berlin-Tokyo axis was formed in 1936.
5 0
4 years ago
4. PART B: Which detail from paragraph 1 best supports the answer to Part A? A “The attack on Pearl Harbor” B “a decade of deter
igomit [66]

Answer:

The detail that best supports the answer to part A is:

“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)

Explanation:

The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.

The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the power to acquire land by eminent domain
    13·1 answer
  • Who was Jesus, according to the Christian faith
    7·2 answers
  • Which of the following modern movements created new types of jobs for workers and made it easier for factories to roduce large q
    5·1 answer
  • What happened to the Yuan Dynasty after Kublai Khan's death? ​
    13·2 answers
  • Historically, what effect did Japan's geography have on the way it was governed?
    11·1 answer
  • HELP! HISTORY!!
    7·1 answer
  • I really need this ASAP!!!!!!!!!!!! Did America have the right to revolt against Great Britain?????
    12·2 answers
  • Why did some governments support terror groups?
    9·1 answer
  • Why would one not be surprised to find similarities between Sikhism, Islam and Hinduism?
    8·1 answer
  • Having a good mental attitude when it comes to money means:
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!