Answer:
What is the answer to part A, and what are the possible answers for part B.
Explanation:
Answer:
Bilbo is having second thoughts about participating in the expedition
Explanation:
Is this chapter 1 when they have their first conversation together? Because if it is, Thorin does not believe Bilbo is the perfect theif they are looking for because of where he lives and because he is a boring hobbit. So Thorin discourages Bilbo and thinks he cannot do it. Now Bilbo feels like its an impossible mission he is going on and he gets really discouraged and has second thoughts.
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
Answer: The colonies had the resources needed to win.
Explanation: Thomas Paine thinks that the colonies stood a chance against the British because the colonies have the resources to build a great navy. Thomas Paine wanted independence from a tyrannical government. He wanted independence from British rule as well as a democratic government.