1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sindrei [870]
3 years ago
6

Please help me vote you brainiest

English
1 answer:
julia-pushkina [17]3 years ago
4 0

Answer:

the narrator

Explanation:

because the voice is not a character.

You might be interested in
Early study of public speaking was known as
jok3333 [9.3K]
<span>early study of pubic speaking was known as "rhetoric "</span>
4 0
3 years ago
Which answer choice best describes how the plot of "All for a Paisa" unfolds? (A) It unfolds in a collection of scenes that sugg
s344n2d4d5 [400]

Answer:

(C) It unfolds in a few brief scenes that show readers why the merchant’s wife continues to believe in their son’s capacity to learn and grow.

Explanation:

"All for a Paisa" is a riddle presented in a folklore story with slightly varied versions in different regions and societies.

"Paisa" in the Indian sub-continent means hundredth part of a rupee. It is somewhat like to penny, hence very small/negligible amount of money.

A summary of one of the versions of the story is as follows;

A merchant is unwilling to marry his son because he does not believe in the intelligence and abilities of his son. His wife however speaks favorably about their son, and succeeds in getting a chance for his son from his husband. The merchant in order to test his son's intelligence and capacity to learn gives him one paisa to and asks for buying with this something to eat, something to drink, something to chew, something to plant in a garden, and something as food for the cow. The son by the advice of iron-smith's daughter buys a watermelon which fulfills all the requirements. His father is impressed even after knowing the truth about iron-smith daughter's helping his son. He arranges his son's marriage with that girl.

Option C is correct because the story has few brief scenes.

Option A is incorrect because son's mother thinks very positive about his son's abilities.

Option B is incorrect because the story is not one extended description of just merchant's views.

Option D is incorrect because although merchant's son has average intelligence, but his willingness to go and buy such a thing and his unhappy expression are a sign that he is willing and able to learn.

5 0
3 years ago
How you see yourself
strojnjashka [21]

Answer:

In a mirror, usually lol

7 0
3 years ago
Who were aryans and where they comes from
Mekhanik [1.2K]
In the 18th century, the most ancient known Indo-European languages were those of the ancient Indo-Iranians. The word Aryan was therefore adopted to refer not only to the Indo-Iranian peoples, but also to native Indo-European speakers as a whole, including the Romans, Greeks, and the Germanic peoples, give brainliest please
6 0
3 years ago
Read this sentence from paragraph 4.
blsea [12.9K]

Answer:

B. The walker will not get tired as fast.

Explanation:

Based on the given passage, it is narrated that new electric backpacks which could be used as generating sets to power up electrical appliances were available and the up and down movement of the backpack acted as the generator.

From paragraph 4 of the given passage, it is said that the up and down motion reduces the weight of the pack.

Therefore, the detail that should be added to it is that the walker will not get tired as fast.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • which character from the ramayana is an incarnation of the god vishnu A.sita B.ravana C.rama D.kaikeyi
    14·2 answers
  • NEED HELP FAST WILL NOT CHECK BACK IN 1 HOUR
    5·1 answer
  • This information about a word in a dictionary
    12·1 answer
  • n at least one hundred words, explain how Shirley Jackson uses symbolism to express a theme in her short story “The Lottery.” Us
    7·2 answers
  • He was sitting - his sister<br><br><br>​
    10·2 answers
  • 1. Many recent works ____that all children go through the same stages of language development regardless the language they ____
    10·1 answer
  • Based on what happens in Julius Caesar, which statement best describes the effect of Caesar refusing to take the crown?
    5·2 answers
  • Ddddddddddddddddddddddddddddddddddd
    5·1 answer
  • Historical Perspectives When
    9·1 answer
  • The man lose control ____ the steering wheel and crashed.(a) with (b) of​
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!