1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mario62 [17]
3 years ago
10

Which sentence best interprets this excerpt from Joseph Stalin's speech, "Order of the Day" no.55?

English
2 answers:
dimaraw [331]3 years ago
8 0

Answer:

Our country has come to death grips with its most malicious and most perfidious enemy - German fascism.

Explanation:

Remeber that incendiary or inflamatory language refers to the one that is used to make the audience angry, it wants to excite it in order to cause tumult or desorder. In this case, option A shows a  conflict between the Soviet Union and Germany. Stalin appeals to emotions in order to make people mad at German fascism. He characterizes them as the "malicious" and "perfidious" enemy and he also makes them responsible of the deaths Soviet people has suffered. By stating that Germany is the enemy, Stalin wants to make the people fight against it's people without any remorse and with all ther forces.

gregori [183]3 years ago
8 0

Answer:

Choices:

 A. It is important for the Soviet Union to fight against the Germans to keep their independence.

B. The Soviet Union must plan on ways to work with the German soldiers to defeat other countries.

C. Stalin wanted to close off the borders of the Soviet Union to protect his land from German invaders.

D. German soldiers were only out to steal Soviet land for their own agricultural and industrial needs.

Answer: A. It is important for the Soviet Union to fight against the Germans to keep their independence.

Explanation:

plato

You might be interested in
Select the subject to which the adjective in which "soggy" is referring. There were many soggy people waiting in the rain for th
hram777 [196]

Answer:

the subject in the sentence is "people".

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
The preoperational period is a good time to begin formal numeral writing lessons.
maxonik [38]
The second stage of Piaget's theory of cognitive development is called "the preoperational period." This is the stage between the age two until seven. In this stage, the child is pre or before operational. Which means the child can't still use logic. So this stage is not a good time to begin formal numeral writing lessons.  
4 0
3 years ago
Read the following excerpt from an article by a literary critic.
Elden [556K]

B. The inference is that Seuss is making a statement  and the

historical context is the Cold War.

I am so sorry. But, I actually didn't remember to answer.

I am not pretty sure if it's right. but 'I guess its the correct one.

6 0
4 years ago
The old English word anon means _____.<br><br> at once<br> anonymous<br> none
leonid [27]
<span>The old English word anon means at once. Good luck, have a wonderful day! :)
</span>
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the sentence.
Alona [7]
The answer is “will be examining” . Future progressives are formed by subject + will be + verb(-ing)
7 0
3 years ago
Other questions:
  • A definition of contemporary realistic fiction would include one of these pointsa. imaginative writing about life as it was live
    14·1 answer
  • The boy goes to the foot to play and suddenly lost their 2 legs. How do he play?
    11·1 answer
  • The most significant invention of the 20th century was the cell phone.
    10·1 answer
  • I need the blank answers
    11·1 answer
  • According to the author, what is Lisa's greatest fear?
    12·1 answer
  • The technique that attempts to shift positive feelings about something widely respected to something the propagandist would have
    6·1 answer
  • Write an informative essay on how people react to fears and phobias. Use information from the passages in your essay.
    12·2 answers
  • What is the definition of the word brazen, as found in line 1 of 'The New<br> Colossus?
    14·1 answer
  • Why does gatsby lose daisy during the confrontation at the plaza
    11·1 answer
  • Which detail from Passage 1 paragraph 3 supports the inference that the government is one of the two sides in criminal trials?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!