The purpose of the heading in this passage is to distinguish who is telling the story.
Answer: Option D.
Explanation:
‘Sugar Changed the World’ is a novel authored by the husband and wife Marc Aronson and Marina Budos. From the passage we come to know that while having a conversation, Marc and Marina found out that they both have a family history of sugar. The book is all about slavery, sugar, industrialization, and freedom. The main purpose of the heading of the mentioned passage is to draw a distinction between who is telling a story. It makes the readers informed about the author. The ‘I’ in the passage is Marc himself.
Answer:
Barriers to communication refer to the obstacles that hinder effective communication while misconceptions about communication refer to the incorrect notions or views people have about communication.
Explanation:
Communication refers to the delivery of information from a messenger or source to a recipient through a channel. Barriers to communication refer to those factors that can significantly limit the effectiveness of our communication. Misconceptions about communication refer to the wrong beliefs people have about communication.
Examples of barriers to communication include cultural barriers, biased beliefs, Lack of listening and attention, lack of trust between the two parties. Examples of misconceptions about communication include that communication is a verbal process, communication is an inborn skill, communication involves just talking, whereas the information communicated should also be comprehended by the recipient, etc.
I would put C. it makes the most sense to me
Answer:
I just read that! Answer: To foreshadow the monkeys paw
Answer:
<h3>
typing</h3>
The secretary has been busy <u>typing</u> all afternoon.
I hope I helped you^_^