Answer:
dont know just fjfjfjffjfjfjfjfjfjfjf
Explanation:
ff
Answer: The price of cotton cloth declined more than 50% from 1700 to 1800.
Explanation:
As a result of the Industrial Revolution, goods became cheaper because factories took over the production of goods that people had normally done in their homes. The efficiency of these factories ensured that more goods could be produced which therefore reduced the price as manufactured goods were now more widespread.
This is why the price of cotton declined by more than 50% from the 1700s which was before the Industrial Revolution to the 1800s which was after the Industrial Revolution.
I'm pretty sure its electoral college.
Yes, no, maybe..?
1. According to the second paragraph, members of the Royal Society discussed BIOLOGY, PHYSICS AND ASTRONOMY.
From the passage, it was recorded that, the members of the society met in certain days to discuss several subjects which include:physics, anatomy, geometry, navigation, statics, magnetics, chemics, mechanics, natural experiments, stars, etc.
2. According to the fourth paragraph, members did not want to eliminate the works of ARISTOTLE but instead built on it.
From the passage, it was recorded that the members of the Royal Society had no intention to underrate the works of Aristotle; instead they have great esteem for him and considered him to be a very great man.