The correct answer is C.
A possible theme of Ovid's "The Story of Daedalus and Icarus" is how human creativity can lead to amazing discoveries, gagdets and inventions; but at the same time these can easily lead to pain and suffering if used in the wrong way.
In the story, Daeadalus was a great inventor, but it was his own device that caused his son's death. Icarus' recklessness lead him to ignore his father's warnings about flying too high or too low, and his wrong usage of the man-made wings lead him to his doom.
The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
Youthful and chatty are connotative, Jump and Bark are denotative
Answer:
Explanation: I honestly don't know. It is confusing me. I am sorry.
The primary rhetorical device in the sentence is parallelism, since a grammatical structure is repeated for emphasis and persuasion, as explained below.
<h3 /><h3>What is a rhetorical device?</h3>
A rhetorical device is any technique used with persuasion and emphasis as its purpose. That is, anything a writer or a speaker does or says in order to persuade their audience of something is a rhetorical device.
In the excerpt "I’ve seen things on the range. I’ve battled my share of snakes. I’ve dealt with snakes that were animals and snakes that were people," the primary rhetorical device is parallelism. Parallelism is the repetition of a grammatical structure inside a sentence. The structure being repeated here is:
- noun + that + were + noun
With the information above in mind, we can select option D as the correct answer for this question.
Learn more about rhetorical devices here:
brainly.com/question/518481
#SPJ1