Answer:why Arthur is hiding in the woods in Camelot
Explanation:why Arthur is hiding in the woods in Camelot
In developing their respective arguments, Beveridge (Passage 1) and Bryan (Passage 2) both Passages express admiration for the “founding and history of the United States.”
In lines 12-14 of passage 1 the author states that "it is a glorious history that our God has bestowed upon his chosen people" and in 50-63 the author of passage 2 refers to a number of historical figures from the US including Patrick Henry, Jefferson, Washington and Lincoln.
The United States emerged from thirteen British colonies established along the East Coast. Disputes with Great Britain over taxation and political representation led to the American Revolutionary War (1775–1783), which established the nation's independence.
Hence, the correct answer is founding and history of the United States.
Learn more about founding and history of the United States on brainly.com/question/22561082
#SPJ4
Answer:
The speaker can connect with the audience on a personal level.
Explanation:
The difference between a speech and an essay is in the way it is presented. A confident person can interact and convince the crowd in ways words on a paper could never do.
He compares the poem to the moon, mainly because of the moon's slow, and gracious movement on the sky. According to the poet, "<span>Leaving, as the moon behind the winter leaves" is the description of how the poem should slowly and carefully flow to the end, just like the moon during a winter night. Poem should be motionless - should capture reader's attention, and entangle him in it completely. </span>