My answer is D) The years gone by
The following is my reasoning:
This poem has a theme of losing a loved one and the process of aging and in the lines "Murmur, a little sadly, how Love fled / And paced upon the mountains overhead / and hid his face amid a crowd of stars." The narrator wrote this poem for his wife to read in her old age, assuming he wrote this for her before his own death (this statement is supported by the first stanza of the poem).
One of the excerpts from the story that best supports the idea about Gregor enjoying the human pleasures and sensations while being an insect would be that his relationship with his family hits a low, even though in chapter 2, it says that his relationship with his sister has evolves as she became his sole mate. That means his sister understands Gregor's situation, and the moral of the story is to be close to your family and be with them and enjoy each other's company.
This mostly depends on the customs of the people who are getting married. Often, women in a traditional get treated like property, which can lead to them getting beaten up or much much worse. Women often become just machines for making babies, which can lead to numerous complications. The list of problems can go on and on.
Answer: The main idea of this passage is that fictional can be real but many people don't know it or can't explain it at all. Just like the dragons they come from many different sources.
Explanation: Things that humans can't understand are usally called fictional. fiction is something that is made up and it's too impossible to believe in the first place. all in all the main idea of this passage is to explain from many sources that the myth of these mythical flying creatures might actually be real. :}
Answer:
The answer should be B malinformation. The information cannot be discovered it can only be searched and expanded and given to each other.
Explanation: