<span>"Von Dem fuhrer" means "for the leader" in German. it said that on the grand mothers grave card in the movie the boy in the striped pajamas.</span>
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer:
Taste aversion to sweet-tasting water.
Explanation:
Conditioning learning is an style of learning where a conditioned stimulus is associated with an unconditioned stimulus and they produce a conditioned behavioral response.
In this learning, at first, the <u>unconditioned stimulus produces the unconditional response (</u>and this means that a stimulus produces a response in a natural way), <u>then the unconditioned stimulus is paired with the conditioned stimulus that does not produce the response on its own </u>but once it's paired with the unconditioned stimulus and <u>after some repetitions, the response is produce in presence of the unconditioned stimulus and it is called now conditioned response.</u>
In this case, the drug would be the unconditioned stimulus that produces the response of getting ill (by itself), this response it's the unconditioned response. However, John Garcia paired this stimulus with the sweet-tasting-water (conditioned stimulus) and now the rats have an aversion to this type of water.
This aversion would be the Conditioned response since it was not originally present in presence of the water but it was paired with it after some repetitions and by the fact that it made the rats ill.
Answer:
The protection of human rights and democracy