The answer would be somnus as it means both "Sleep" and "Drowsiness".
Explanation:
this story is about it's better late than never
Once in a year his sons and daughter would come to pay a visit to him but for the rest of the year his only source of communication was the letters. sometimes he would go to the post master of the village to read the letters for him because he did not know to read and write. The postmaster always used to help the old man reading and writing the letters for him. You may also read: God help those who help themselves
But unfortunately that post master died and a young postmaster got appointed. That young postmaster was a rude person who did not want to help the man. Slowly his way of communication with his children got cut off. He use to remain very upset.
One day the head master of the village school came to him and asked about his disappointment. The old man told him that because of his being illiterate he is facing trouble to get in touch with his children. He described how he never went to school because of his commitments towards his family. After listening to the his problem, the head master gave him a solution that instead of asking help from others he should once again start going to school and read and write.
The old man said everybody would laugh at him at this age studying. The headmaster told is better late than never. So following his advice the man joined the night school and started reading and writing. within few months he started writing letters to his children and getting their answers too. By then he did not have to go to anyone to read the letter. That day he was clear on the proverb that better late than never.
Better late than never meaning of the proverb- It is better to do something or arrive after the expected time than not do it or arrive at all.
The answer is D. The country will fall apart without it.
Answer:
I cant!
Explanation:
Now you didnt attach any files of the article so i cant answer but explain.The question is pretty much stating, "what is the importance in the author's (book writer) conversation with (the other person stated in the article) Moishe the Beadle in paragraphs "blocked off" in page 7, ok so now go turn to page 7 and try finding the part when the author talks to Moishe the Beadle, then you try finding the main thing they are talking about and why is it SO IMPORTANT in the book,article or story?