The answer is:
B) The number of students who smoked electronic cigarettes increased slowly between 2011 and 2016.
According to the excerpt from "Youth and Tobacco Use," the number of middle school students who smoked electronic cigarettes had a low increment of 0.6% in 2011. At the same time, the percentage of high school students raised 1.5% during the same period.
The rest of the alternatives are incorrect because they do not express the main or the entire purpose of the paragraph.
Answer:
follow for follow twitteer The Kid D
Ti tok yo_furious
Explanation:
Answer:
Grant political asylum
This is in response to the news titled “Rizal yet to get travel documents” dated March 17. It is unfortunate that Tek Nath Rizal, known as the father of the Bhutanese democracy movement, could not go to Geneva to attend the UN Commission for Human Rights meeting as the Nepal government could not provide him with necessary travel documents. He and two other Bhutanese human rights activists were invited by Lutheran World Federation. Nepal has not granted him political asylum till date for which he had applied in October last year. It sounds mysterious why Nepal deliberately fails to do so if it sincerely wants to solve the long protracted crisis. Granting Rizal the refugee status and travel document would not add any extra burden for Nepal, rather it would unleash Nepal from the burden of raising their concerns in the international arena. Who else could present the concerns and problems of the refugees better than Rizal?
Answer:
C. There is a sense of helplessness in dealing with the surrounding violence.
Explanation:
A. does not work because the author has made it clear that regardless of the precautions taken, abductions still occur.
B. The violence in Iraq is not being compared to that of neighboring countries. It is just Iraq's violence that is being focused on in the passage.
C. As with A, the author has made it clear that you can become abducted without a driver, with a driver, without bodyguards, and with bodyguards, so there is not much you can do but hope you are left alone, which is a feeling of helplessness. It can happen no matter what you do.
D. This is incorrect because it said in the passage that even with bodyguards you can be abducted.
It simply restates the statement using different words. i took the test this is the right answer