The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
The use of a song to learn and retain information is known as the music mnemonics. The music mnemonics works the same way as someone recalling the lyrics of the song just as one can recall important details and information using a song. hope this helps. Therefore it would be B.
Answer:
sorry but i cant be able to see the question
Answer:
live reports of news events as they happened
Explanation:
The invention of radio and television make possible the transmission of live reports of news events as they happened, which couldn't happen with the written press.
multiple editions related to each day's news: yes, newspapers did that... with morning and evening editions.
long-form journalism and related genres: a long-form report could easily be published in a newspaper in multiple daily segments.
simultaneous broadcasting of the day's news: Evening newspapers were reporting about events/news that occured that same day.
Answer:
A. The way the speech is organized