1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
olga2289 [7]
3 years ago
14

What ideas in the passage tell more information about

English
2 answers:
postnew [5]3 years ago
5 0

Answer:

b, c, d, e

Explanation:

just took the test

Maru [420]3 years ago
3 0

Answer:

i think it's B,E, and D

Explanation:

That's literally what she said in the passage, "If women are not permitted to enjoy legitimate rights, they will render both men and themselves vicious, to obtain illicit privileges."

have a great day ;)

You might be interested in
How old was Alexander the great when he died??
vfiekz [6]

Answer:

32

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The writer used the word "similarly" in sentence 23 to:
JulijaS [17]

Answer: A

Explanation: If two things are similar, they are alike- but not completely the same. Like horses and donkeys, females and males, etc.

6 0
3 years ago
PLEASE HELP ASAP Which best identifies the implied message in this media piece?
valina [46]
C. Ambitious men shave with Williams' Shaving Soap.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Prepositions Exercises
ale4655 [162]

Answer:

Bro that's a lot of sentences. Here you go:

The crowd leaped <u>to their feet</u> when Montana dropped back <u>for a pass</u>.

Without hesitation, Abdul volunteered <u>to run for secretary</u>.

Judy parked her car <u>in front of Margie’s house</u>.

The boats were tied downstream <u>below the dam</u>.

Eluding the police, the burglar made his escape <u>by means of the transom</u>.

Terrence hugged Marlene amid the throng <u>of cheering fan</u>.

According to Ellie, there will be no meeting this afternoon <u>in the cafeteria</u>.

“He isn’t there,” Bill said, pointing <u>toward the closet door</u>.

I can’t wait <u>until spring</u>.

Jerilynn was thrilled beyond her wildest dreams <u>at the beautiful sound</u>.

<u>On top of the hill</u>, you will find a grassy plot <u>with a wonderful apple tree</u>.

They spend a lot of time out west <u>at a dude ranch</u>.

All members have paid their dues <u>except Jeremy</u>.

We served the Jeffersons mashed potatoes and succotash <u>along with the barbecued ribs</u>.

The dry weather ruined the crop <u>despite our desperate irrigation attempts</u>.

The doctors had a consultation <u>concerning Ms. Devereaux’s illness</u>.

<u>Aboard the train,</u> the family settled down <u>for the long ride</u> from Paris to Marseilles.

Planting marigolds <u>around the garden</u> will keep the rabbits away <u>from the vegetables</u>.

<u>Inside the card</u> we found a twenty-dollar bill <u>beneath a photo</u> of Aunt Helen and Uncle Joe.

Three pieces of candy fell <u>onto the floor </u>and rolled <u>along the wall</u>.

We found the missing socks <u>underneath the bed </u>and <u>on top of a comic book</u>.

May I have the macaroni and cheese<u> instead of the pilaf</u>?

Ms. Sarmiento will be our advisor <u>during Mr. Voss’s sabbatical.</u>

Taki waited <u>near the telephone</u> for an hour, but Kurt didn’t call <u>despite his promise</u>.

Dean came to the Halloween party <u>as an aardvark</u> and Ed came <u>as a green Martian</u>.

His reputation <u>among the athletes</u> spread <u>throughout the city</u> <u>after his winning touchdown</u>.

We completed the project three weeks <u>ahead of schedule</u>.

Gasoline prices rose <u>on account of the dramatic increase in demand</u>.

We have a renewed enthusiasm <u>since the retreat</u>.

<u>Upon his arrival,</u> the contest began.

Because of Cal’s shrewdness, we managed <u>to get terrific bargains</u>.

Will I see you <u>at the concert</u>?

<u>Upon receipt of the letter</u>, Daisy disappeared <u>into her room</u>.

The smoke rose lazily up the chimney <u>by means of the draft through the flue.</u>

Is Hector the man leaning <u>against the wall</u>?

The sporting goods store moved <u>around the corner.</u>

8 0
2 years ago
which two excerpts in the passage supports the claim that paine believed the cost of the colonist struggle against the British w
Anarel [89]

The two excerpts in the passage that support the claim that Paine believed the cost of the colonist struggle against the British was well worth the outcome are:

  • "The children will criticize his cowardice, who shrinks back at a time when a little might have saved the whole, and made them happy"
  • "Say not that thousands are gone, turn out your tens of thousands"

<h3>What was Paine's point?</h3>

In the text, Paine wanted to prove the fact that children will be proud of their fathers and ancestors for refusing to be subject to British rule.

In the passage, the indicated excerpts show that children will not be happy if their parents were afraid and backed out of the fight.

Complete Passage:

The Crisis, No. 1 by Thomas Paine (adapted excerpt) . . . I turn with the warm ardor of a friend to those who have nobly stood, and are yet determined to stand the matter out: I call not upon a few, but upon all: not on this state or that state, but on every state: up and help us; lay your shoulders to the wheel; better have too much force than too little, when so great an object is at stake. Let it be told to the future world, that in the depth of winter, when nothing but hope and virtue could survive, that the city and the country, alarmed at one common danger, came forth to meet and to repulse it. Say not that thousands are gone, turn out your tens of thousands; throw not the burden of the day upon Providence, but "show your faith by your works," that you may be blessed. It matters not where you live, or what rank of life you hold, the effect or the blessing will reach you all. The far and the near, the home counties and the back, the rich and the poor, will suffer or rejoice alike. The heart that feels not now is cold; the children will criticize his cowardice, who shrinks back at a time when a little might have saved the whole, and made them happy. I love the man that can smile in trouble, that can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink; but he whose heart is firm, and whose conscience approves his conduct, will pursue his principles. My own line of reasoning is to myself as straight and clear as a ray of light. Not all the treasures of the world, so far as I believe, could have induced me to support an offensive, for I think it wrong; but if a thief breaks into my house, burns and destroys my property, and threatens me, or those that are in it, and to "bind me in all cases whatsoever" to his absolute will, am I to suffer it?

Learn more about Thomas Paine here:

brainly.com/question/2284425

#SPJ1

5 0
2 years ago
Other questions:
  • Write a simple description about a visit to a cave system
    7·1 answer
  • Read the following prompt and type your response in the space provided. Consider the poem "A Musical Instrument," by Elizabeth B
    12·1 answer
  • The term bildungsroman is used to describe _____. a literary device a historical record a novel that focuses on pastoral imagery
    13·2 answers
  • How does the conclusion support the introduction in a realistic fiction
    13·1 answer
  • 30 points, please help how is Anne frank different from her sister how does this upset the parents
    6·2 answers
  • Can someone help me thank you.
    8·1 answer
  • Describe a deserted area. It can be about anything but it just has to be deserted<br><br> Thanks.
    8·1 answer
  • Read the excerpt from Chapter 2 of Wheels of Change.
    11·2 answers
  • How many of the same moves does an introduction usually make?
    6·1 answer
  • Question 10 of 10
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!