Answer:
the answer is in the picture
Explanation:
HOPE IT HELPS
PLEASE BRAINLIES IT
1-the number of turtles has been reduced by tourist activties
2-beds and sun umbrellas are put by tourists on nesting beaches
3-female turtles are frightened by noise and lights from hotels
4-trutles are dug up by dog
5-baby turtles are eaten by large fish
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.
Answer:
Phoneutria
Explanation:
Phoneutria are poisonous to humans, and they are considered to be the deadliest of all the world's spiders. Their venom is toxic to the nervous system, causing symptoms such as salivation, irregular heartbeat, and prolonged, painful erections (priapism) in men.