The most likely purpose of Orwell for writing this passage is to represent misled followers and their dashed hopes for better lives.
Orwell demonstrates that Clover's hopes—that things would eventually get better—were comparable to those of Soviet peasants. He clearly expresses how Clover comes to the conclusion that her assumption that the strong will defend the weak was false. Orwell demonstrates that Clover feels intense anguish about the violence, just like the citizens of the Soviet Union.
She thought the chosen leader will do some good but the reality hit everyone differently as Napoleon brought havoc.
Thus, the correct option is D.
To learn more about Animal Farm here
brainly.com/question/24220080
#SPJ1
B) To give credit to the original authors
Answer:
In my opinion i think that students should hold the same right as the do outside school. In example, everyone has the right to defend themselves if they are being attacked or threatened. But as soon as the step in school that all goes out the window, if you get in a fight at school and you defend yourself you get in trouble too. This isn't quite right in my opinion.
Picture of the passage?/ Answers