Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".
The statement that describes brazil's economy is D. It is one of the fastest-growing economies in the world.Brazil currently the world's leader in producing agricultural commodities such as woods, Rubber, Coffee, and tropical Fruits And in the past decade, Brazil has grown into the 8th largest Economic power in the term of purchasing power parity.
Answer:
It is located in Southern India!
Explanation:
The name Deccan comes from a Sanskrit word "Daksina" meaning South. This large plateau forms a triangle surrounded by 3 mountain ranges. It extends through many states of India, Andhra pradesh, Kerala, Tamil Nadu to name a few. It cover a major part of the southern India
According to the Aymaran calendar it is the year of 5,528.
Explanation:
There are lot of calendars around the world, some being widely used, some less, some only locally, and some can be considered as abandoned from one reason or another. One type of calendar that is used locally is the Aymaran calendar. This calendar is practiced only in parts of Bolivia, southern Peru, and northern Chile.
The Aymaran calendar is actually one of the oldest that is still in use. While the majority of the world has just celebrated the year of 2,020 according to the Gregorian calendar, the Aymaran is way upfront of it. According to this ancient calendar it is the year of 5,528, meaning that this calendar started off in the year of 3,508 BC. Despite the backlash of the Catholic Church in order to ban this calendar and the celebrations related to it, the people still manage to stand strong and keep their traditions alive.