1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
bulgar [2K]
3 years ago
10

How has studying on medical innovations changed the

English
1 answer:
Eva8 [605]3 years ago
3 0

Answer:

So this question is structured in such a way that makes it look like there is an article or paragraph to be studied before answering. Given that none of the above is indicated specifically, we can still answer from general knowledge about UAE and the world generally.

United Arab Emirates (UAE) ranks very high on a global scale in the area of healthcare.

Explanation:

These rankings have been arrived at after series of research involving questionnaires. One particular research drew the above conclusion based on the opinion of almost over 3000 business executives in over 20 countries. 40% of that number agreed that Dubai was ahead in healthcare innovation compared to Malaysia, India, Finland, and Italy.

The foremost contenders in this universe for the  best healthcare globally, arranged in the order starting from the best and runner ups are:

  1. US
  2. Japan
  3. China
  4. Germany and
  5. United Kingdom

Cheers

You might be interested in
According to the article, the author believes… Question 17 options: E-books are better than print books. E-books and print books
stiv31 [10]

Based on the information in the article, the author believes e-books are better than print books.

<h3>What is the article about?</h3>

The article makes a comparison between printed and e-books.

<h3>What is the positon of the author about this topic?</h3>

The author supports the idea e-books are better as he explains:

  • E-books are environmentally friendly.
  • E-books give you tips to read.
  • E-books save space.

Note: This question is incomplete because the article is not given; here is the complete question:

Question:

According to the article, the author believes_______

Options:

  • E-books are better than print books.
  • E-books and print books are both ecologically friendly.
  • Print books are better than e-books.
  • E-books and print books both have advantages and disadvantages, so most readers use both.

Article:

So now you know what an e-reader is. But you still may be wondering why they put printed books to shame. E-readers are superior to printed books because they save space, are environmentally friendly, and provide helpful reading tips and tools that printed books do not.

E-readers are superior to printed books because they save space. The average e-reader can store thousands of digital books, providing a veritable library at your fingertips. What is more, being the size and weight of a thin hardback, the e-reader itself is relatively petite. It is easy to hold and can fit in a pocketbook or briefcase easily. This makes handling ponderous behemoths such as War and Peace, Anna Karenina, and Les Misérables a breeze. Perhaps the only drawback to the space-saving aspect of an e-reader is that it requires you to find new things to put on your shelves.

Learn more about E-books in: brainly.com/question/8586030

#SPJ1

5 0
2 years ago
Which possessive pronoun may function as an adjective? ours mine my yours
ki77a [65]

pronouns that function as an adjective are my, your , her , and his.  So the answer is my.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
A famous person recently spent a day at your school. Write an email to a friend, describing what happened IT'S URGENT
liubo4ka [24]

Answer:

hey (example name) emily,

I miss you so much, we've been so busy lately and havent been able to see eachother, i hope this changes soon. anyway, I wanted to tell you about what happened in school the other day, an alum came to visit my acting class, but it wasn't some struggling, one role, small part, starving actoress; it was THE (example actor) Emma Watson! As in Harry potter. she had people traveling with her as she knew people might surround her, and they did. She talked about her experience as a child actress and how the world of acting is no joke. We performed for her and she gave us notes on our scenes. when I was performing she told me I was incredible, although she did have some suggestions on how I could improve, she is EMMA WATSON, and as she was making her suggestions she went on the stage and told me how to stand. She also said that I was tense and should losen up, she grabbed my hands and told me there is nothing to fear. long story short I am NEVER washing these hands again!

talk soon?

name

Explanation:

6 0
4 years ago
Read the following paragraph from the introduction [paragraphs 1-3].
Andrej [43]

Answer:

Swarbrick is young compared with other parliamentarians, and she feels that the older generation cannot understand the threat of global warming.

Explanation:

The given passage is from the text titled <em>"OK, boomer, " retorts lawmaker to heckler during climate change meeting </em>.

It tells about Chlöe Swarbrick's speech in the New Zealand Parliament. Bringing the attention of the rest of the parliament to an important issue, climate change, she mentions her age, emphasizing that it will be the younger generations who will be dealing with the consequences of global warming, not most of the members of the parliament, who will no longer be its members in a couple of decades. They do not understand the threat of global warming, which is why they are not paying attention to it, despite the fact they should.

This is why the third option is the correct one.

7 0
3 years ago
Dr. Faustus' faulty reasoning and misunderstanding of scriptures is part of what leads him to behave as he does. Read the follow
Dvinal [7]

Answer:

How might an author with the opposite attitude rephrase the following sentence? this historic building is a local treasure, with a distinctive exterior and many antiques and fascinating artwork on the inside. choose the correct answer from the following choices, and then select the submit answer button. it's a shame this old building hasn't been torn down yet: its ugly design makes it an eyesore, and it is full of rickety furniture and dusty paintings. this building was built over 100 years ago and features a design not seen on many other buildings of the era as well as a large collection of furniture and art. the old man running the antiques shop watched the kids with suspicion, worrying they would not handle his fragile merchandise with proper care. it is vital that we preserve the history of our town by taking care of buildings like this one, with its interesting design and outstanding collection of art and furniture.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What can you infer about sally from this sentence? Sally slouched back on the couch with her arms crossed. A: she is not in a go
    13·2 answers
  • What are three commonly used question patterns
    9·2 answers
  • The first play of merit, written in 1852, was an adaptation by George L. Aiken of ______. The Marble Faun Uncle Tom's Cabin The
    15·2 answers
  • Which of the following is the most appropriate unit to describe the rate at which people are entering a theme park?
    10·1 answer
  • In The Adventures of Huckleberry Finn, 13-year-old Huck runs away
    12·2 answers
  • Please help me with the grammar would really be much appreciate it
    13·2 answers
  • Should students be able to substitute an art or music class for a PE class in school?
    10·2 answers
  • Write a humorous story on any topic​
    13·1 answer
  • Describe three processes by which water moves into the atmosphere. Which process accounts for most of the water moving into the
    12·1 answer
  • Please help im being timed
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!