1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lorasvet [3.4K]
3 years ago
7

What is the voice of the following sentence?

English
1 answer:
belka [17]3 years ago
7 0

Answer:

passive

Explanation:

You might be interested in
Which statement BEST describes the difference in how Melody and her coach view the base position? A. Melody and the coach both t
Marrrta [24]

Answer:

D. Melody thinks the base position is not important and that it is less valuable than flyer; her coach thinks the base position supports the whole team.

Explanation:

Throughout the story, its obvious to see Melody's frustration that she can't fly in the air and that she feels that the base positions is pointless. To support my answer, here are some quotes from the passage that evidently shows that she wasn't pleased with the results that came to her.

<u>Melody:</u>

"Well, Melody was definitely not laughing with her. Was this some sort of mean joke to keep Melody from getting the attention she deserved as a flyer?"

"Melody had not been in a cheerful spirit since her coach listed the line–up for the stunting routine for the competition."

"Melody could not understand why her coach had dismissed her from the position when she knew that she could handle the pressure of the competition."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is some evidence to support my answer that the coach thinks the base position is quite prominent to the whole team.

<u>The Coach</u>

"I am very proud of you for taking on the new base position for this competition. I hope you realized the importance of being the base because it is the foundation that holds the entire stunt group together. You are definitely a star Melody, so do not ever worry about that. I appreciate you stepping out of the spotlight to let someone else have her moment to shine. You are a true star in my eyes."

"<u>After practice, the cheer coach pulled Melody aside and congratulated her on her efforts in the base team</u>. "I always know I can count on you, Melody. We may have to reassign your stunt position full time. This might be your new calling," <u>she laughed</u>."

I hoped this helped a lot!

5 0
3 years ago
In at least one hundred words, explain ostracism as a recurring theme in Achebe’s Things Fall Apart. Use evidence from the text
valina [46]

Answer:

This technique is persuasive because, in Gordimer’s essay she explains that people of color take the jobs that no white man wants and that they are not allowed in any bar, club, and etc. And that no woman is allowed either. And she does a very good job in explaining what people of color and women went through at the time and how they couldn’t do what white man could. A white man could do jobs that wouldn’t allow any woman or colored person to do. A white man could vote and be seen in a bar and have more freedom and rights than a colored person and a woman could have. And a white man could be in the military or get paid more than a colored person or woman. A black man could vote but, it wouldn’t count and women were not allowed to vote.   

Explanation:Because

7 0
3 years ago
Can yall summarize this paragraph in one sentence?: It's hard to imagine what things were like before there was money, but such
Schach [20]

Answer:

In a time before there was money people would use the barter system to exchange goods, for example of you where a rice farmer you would trade rice for things you needed. Unfortunately sometimes the people who had what you need would not need what you have.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How is Mr. Purkapile like his Spoon River neighbor, Mrs. McGee?
julia-pushkina [17]
They are both like each other because they are both in very unhappy marriages.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the following text and prepare one discussion question based on it.
Taya2010 [7]

Answer:

This text is talking about food products that can be healthy for you. In addition In the last sentence It states how Soybeans produce more protein, Vitamins, and fat. Which are good for your body.

Explanation:

Hope this helps. :) Pls mark brainlest

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which is the superlative degree of the word fine?
    6·1 answer
  • An affix attached. At the beginning Of a word is called
    8·1 answer
  • Only direct quotations are documented. True False
    5·2 answers
  • Write a central idea statement for Churchill’s speech.
    8·1 answer
  • Reread lines 15-28. How and why did the jurors' viewpoint differ from that of an angry citizen? in the story triangle factory fi
    11·1 answer
  • Your elder brother who looks after you has threatened to withdraw you from school because of your poor performance.Write a lette
    11·1 answer
  • She advised me to consult a doctor underline <br> transitive or intransitive<br> ​
    6·2 answers
  • What word best describes the tone of this excerpt from "The Fall of the House of Usher" by Edgar Allan Poe?
    13·1 answer
  • CAN YOU PLEASE HELP, ILL MARK AS BRAINLEIST
    12·1 answer
  • PLEASE HELP
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!