The correct answers are (B) <em>The British Empire and the French Republic, linked together in their cause and their need, will defend to the death their native soils, aiding each other like good comrades to the utmost of their strength, even though a large tract of Europe and many old and famous States have fallen or may fall into the grip of the Gestapo and all the odious apparatus of Nazi rule.</em> and (C) <em>We shall not flag nor fail. We shall go on to the end. We shall fight in France and on the seas and oceans; we shall fight with growing confidence and growing strength in the air</em>. In both of these extracts, Churchill explains how the combined power resulting from the collaboration with their allies like France could channel the ultimate victory over the threat to freedom that the Gestapo and the Nazis represented.
✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧
Hello!
✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧
❖ I believe the correct answer choice is C. People are more likely to learn and practice morality when it is taught to them with kindness. (Is this the story with Ms. Jones and Roger? I read this a few months back if so)
~ ʜᴏᴘᴇ ᴛʜɪꜱ ʜᴇʟᴘꜱ! :) ♡
~ ᴄʟᴏᴜᴛᴀɴꜱᴡᴇʀꜱ
You're starting college, or a new job, in a month. indicates the audience in the passage.
What would you say about your target audience?
Both demographic and psychographic data should be used to inform your target audiences. The former category superficially describes your intended audience, while the latter describes their motivations. Gender, age, income, and marital status are all examples of demographic information.
The audience in the passage we're looking at here is made up of young people in their late teens or early twenties. We know this because these are people who are about to "start college" or "start a new job."
Therefore, the above-mentioned sentence from the passage most clearly indicates the audience.
Learn more about the audience from the given link.
brainly.com/question/1802560
#SPJ1
Answer:
B Pope uses the structure of heroic couplets to focus the reader’s attention on his ideas. His writings reflect the logical and rational philosophy common during the Enlightenment.
Explanation:
Just took the quiz