A. Increases your risk of being involved in a collision
The first one.
Explanation:
In this first one, the author is pulling apart what the evidence means (analysing it).
In the 2nd, it is NOT analyzing a piece of evidence specifically, it's summarizes the point and says it's supported by the evidence. So, not analyzing.
In the 3rd, the author is applying it to the situation and explaining why it's important, which is different from analysis.
In the 4th, the author is offering an example as evidence, not analyzing a piece of evidence.
She might have told the king about the danger to the baby
The hook is usually the sentence which occurs toward the beginning of the paragraph. It's main objective is to catch the readers attention and make them want to continue reading. (It's kind of like the thumbnail of a Youtube video, it catches the viewers attention.) Anyway, now that we have reviewed what a hook is, let's use the process of elimination to find our answer. A. cannot be the answer. It is a part of the beginning of the passage. It also is a fact, and is not written in a way that can attract a reader's attention and make them want to continue reading. The same goes for B. This is simply just not something that would attract a reader's attention. C is also not the answer. Once again, this statement fails to attract the reader's attention. So, this leaves us with the correct answer, D. Not only is this the first sentence in the paragraph, it also attracts the reader's attention and makes them want to read the rest of the passage.
Sources: I am a natural born American, so English is my first language. My mom is an English teacher, so I learned these types of things at a very young age.
Answer:
Intelligence is provided entirely by genetic factors.
Explanation:
Intelligence represents a complex trait that factors of genetics and environment influence. This is why it is a difficult phenomenon to study, and the majority of definitions indicate that intelligence consists of the skills to learn from events in life and the adaptation to unstable environments. This consists of reasoning, planning, solving problems, and understanding complex ideas. So, in this case, Henry is just focusing on the genetic factor of intelligence.