1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Law Incorporation [45]
3 years ago
13

Why does Lincoln feel the nation is being punished?

English
1 answer:
Lunna [17]3 years ago
5 0
Cause It was slavery for the colored people
You might be interested in
Debate on education is better than money​
Andrej [43]
Education is better than money because in order to get a good paying job you need to have a good level of education completed. If you drop out of highschool or just never completed it then you will never be able to get a high paying job without highschool level education.
3 0
1 year ago
Read 2 more answers
I didn't mean to do that, whoops. Sorry.
Monica [59]

Answer:

I'm confused and I don't know what you did, but have a good day!

6 0
3 years ago
Help please I’m in the final exam!!!
Vitek1552 [10]

Answer:D or C I could be wrong

Explanation:

8 0
3 years ago
1. PART A: Which statement describes the<br> central idea of the text?
Misha Larkins [42]

Answer:

The central ideas of a text are those that are most important. The rest of the text is built around these main ideas. Main ideas also tend to be supported by details which expand on their information and claims. Finally, main ideas can be either explicitly stated or implied, without altering their importance and relevance to the text

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the two passages.
adelina 88 [10]

Answer: Passage 1 uses logical evidence, while passage 2 uses anecdotal evidence.

Explanation:

Logical evidence is an evidence that's based on facts. On the other hand, anecdotal evidence is regarded as a factual claim as it relies on the personal observation of the person.

Since the first passage mentions the use of standardized testing, this is a logical evidence as it's based in facts. On the other hand, the second passage uses statements such as "I have visited several schools during testing time, so I can personally vouch ... ". This is based on anecdotal evidence.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Make a sentence with the following pairs of word<br><br>​
    14·1 answer
  • Please select the word from the list that best fits the definition The feeling and conviction of the individual writer coming ou
    6·2 answers
  • In your own words, summarize the central ideas of this article: "tiny plastic, big problem"
    5·1 answer
  • Help fnvejonvbogvbongb
    9·1 answer
  • Can i have more turns please
    15·2 answers
  • Can 14-year-olds go to jail? Can 16-year-olds?
    11·1 answer
  • Пе
    10·1 answer
  • Which of the sentences below has correct comma usage?
    6·2 answers
  • Overall, I just have to say that owning a dog would be (to, too, two) time-consuming for me. I think I’ll just stick to owning a
    9·1 answer
  • Why is it important to have a written strategy for our<br> passions, goals, and dreams?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!