Answer:
OC. Summary.
Explanation:
A summary is the shorter version of the original text/ passage. It is the act or briefly restating the main points of the passage without jeopardizing the whole text.
In the given excerpt from Mary Shelley's "Frankenstein", the passage is about the monster's plea to his creator Victor Frankenstein. The passage contains his dilemma in being abhorred by everyone and how he felt. And the note given is a summarized version of the original text where the writer has given a rewritten passage that restates the main points, using his/ her own words.
Answer:any one know the answer
Explanation:
It is a very very good idea and if they made more schools say like colleges free then i think more people would go to school i hope i helped and undersud it right
People use logical fallacies because they don't know how to effectively prove their point. For example, politicians may try to attack their opponent's reputation instead of mentioning something that is actually relevant to the topic.
The 1920's was a time of sensational economic growth and progress. Mass produced goods such as clothing, radios and cars were in abundance. The stock market boomed and most Americans benefited. But there was also economic inequality, thus the prosperity of the 1920's was unsustainable.