Hello!
I believe your answers are A and D.
I know it is A) because in 3rd sentence in the story is says: "He was very learned in all languages, and knew a great deal about herbs and medicines."
I know it is D) because in the second line in the story it says: " This king was a leper, and all his doctors had been unable to cure him, when a very clever physician came to his court."
I hope it helps!
Answer:
Completed is a verb.
- <em>A verb is a action, completing something is a action.</em>
<em>I hope this helped at all.</em>
Answer:
In 'Lost in the Woods' Tarshis desribes weather by describing the atmosphere around, for instance, the weather was rainy which can be known through 'muddy trail.'
Explanation:
'Lost in the Woods' is a report of two kids who were lost in the woods in 2012.
The article was written by Lauren Tarshis. In her article, instead of directly describing the weather of woods, she describes the atmosphere of the woods.
The weather was rainy and dark. It can be known through 'muddy trail' on which volunteers were slipping over but it was Madee only who was sniffing around the muddy trail to locate the lost girls. When the girls were found, the weather described by Tarshis is dark, when she writes that the only light that shone in the forest were the headlamps that Madee and her owner, Greg, wore.
Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
Answer:modred, arthur, and two of arthurs followers
Explanation:
hopes this helps