1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Naddika [18.5K]
3 years ago
6

create a news related to the modular approach of learning for the school year 2020 2021 apply your learning in news writing​

English
2 answers:
dusya [7]3 years ago
7 0
Teachers within the school has also been suspended. The Philippines is in the process of adapting to the new normal form of education at present, and continuous innovations of educators and active involvement of other stakeholders are the driving force for its success. For the continuity of education and for every school to still attain its mission and vision which is to provide quality education to every Filipino learner, the Department of Education implemented the Modular Distance Learning.
Distance Learning refers to a learning delivery modality, where learning takes place between the teacher and the learners who are geographically remote from each other during instruction. This modality has three types: Modular Distance Learning (MDL), Online Distance Learning (ODL), and TV/Radio-Based Instruction. (Quinones, 2020)
Modular learning is the most popular type of Distance Learning. In the Philippines, this learning modality is currently used by all public schools because according to a survey conducted by the Department of Education (DepEd), learning through printed and digital modules emerged as the most preferred distance learning method of parents with children who are enrolled this academic year (Bernardo, J). This is also in consideration of the learners in rural areas where internet is not accessible for online learning.
masha68 [24]3 years ago
6 0

Answer:

.

.

.please mark brainlist

You might be interested in
5. PART B: Cite evidence from the text that<br> supports the answer to Part A.
IceJOKER [234]
Where is the question I’m very confused
7 0
3 years ago
You are in the kitchen. Where would you put these things? <br>1 milk? <br>in the fridge <br>2 food that you want to heat very qu
NeTakaya

Answer:

2. Microwave

3. On the stove in a pan

4. Washer

5. The Sink

6. In a cabinet

7. In the freezer

6 0
3 years ago
Read about Parker, and then answer the question.
SVEN [57.7K]

Answer:

It's either:

Statement 3: "Stamps have been used for hundreds of years throughout the world."

AND/OR

Statement 4: "Collecting stamps is like collecting little pieces of artwork, but is much less expensive and takes much less room."

Explanation:

Statement 3 states how stamps have been used for hundreds of years, which explains that it would be a worthwhile hobby to also keep history alive, while in Statement 4, it states that collecting stamps is cheaper and takes up less room than other hobbies. Hope this helps! ^^

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
This is for real please help
Scilla [17]
It is 16 because of PEMDAS
4 0
3 years ago
1. Everyone in every situation should always be treated equally.<br><br><br>5 sentence, please ​
katen-ka-za [31]
Can you elaborate a little more please?
5 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the climax of the white giraffe book
    9·1 answer
  • The narrator of a story cannot also be a central character true or false
    10·2 answers
  • This specific reference material tells you how to pronounce a word, and<br>a word's part of speech.​
    6·1 answer
  • Central idea of around the family drum
    11·1 answer
  • Which word best describes the line endings of this poem ?
    11·1 answer
  • Read this excerpt from “The Medicine Bag.”
    7·2 answers
  • Prepare your response by answering the following questions: What textual evidence from the passage will you use to back up your
    10·2 answers
  • Character description of a friend<br>​
    15·1 answer
  • I will have solved the problem means the problem is already solved.
    10·1 answer
  • The purpose of the passage is to
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!