1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Art [367]
3 years ago
9

Explain what is meant by “it’s okay for a student to not succeed right away” when using a tutor.

English
1 answer:
Roman55 [17]3 years ago
7 0
The tutor is basically saying its okay if the student doesn’t understand the material in the beginning of the tutoring process. The student may continue to not fully understand concepts the first few sessions but over time they will slowly begin to understand and earn better grades.
You might be interested in
In the passage's first two sentences, the author A. anticipates support for his thesis B. expresses interest in contrary views C
Sholpan [36]

Answer:

B. Expresses interest in contrary views

Explanation:

The correct answer to the question is B. Expresses interest in contrary views

The correct answer is that in the first two sentences the author is expressing interest in the contrary views, the radio broadcast is compared to a passage of a book which is a contrary view.

7 0
3 years ago
Why did Nemur tell Charlie that he would not be able to return to the bakery if the experiment failed?
solmaris [256]

Answer:

If the experiment failed Charlie would probably have severe brain damage since it was neural surgery

3 0
3 years ago
An author makes choices about how to structure and pace events to achieve a purpose. In lines 59-84, Gregor suddenly starts to w
aliya0001 [1]

Answer:

By showing the hectic scene of him getting up late, not hearing his alarm clock, and also bringing his family to his door shows or relays the need of urgency in his situation. The author Kafka successfully creates tension in that scene, making Gregor unable to think straight, while at the same time, still unaware of his transformation.

Explanation:

In Franz Kafka's "Metamorphosis", the story revolves around the transformation of the protagonist Gregor Samsa into a bug. The whole story deals with the new approach of his reality and his attempts to try to lead a normal life though it was impossible.

In lines 59- 84, the narrator showed him getting up with a start because the clock had already struck "<em>half past six and the hands were quietly moving forwards, it was even later than half past, more like quarter to seven</em>". Added to his late rising, his mother began calling him to wake up. This urgency in the scene creates tension to show how Gregor had to be in his office and working. He then made the whole family to try to breakdown the door when Gregor refused to open the door. This conflict further creates more tension within the whole family and shows the urgency of how things need to be get done. Bringing the whole family to his door made him even more anxious, which wasn't what he wanted to do. Rather, what he "<em>wanted to do was to get up in peace without being disturbed, to get dressed, and most of all to have his breakfast.</em>" Thus, contrary to his want and need of peace, the author poses a bustling, rather conflicting scene for him so as to lay emphasis on the need of urgency in the matter.

3 0
3 years ago
Which answer choice accurately describes the active voice?
Alik [6]

Answer:

A In the active voice, the subject does the action of the verb.

8 0
3 years ago
Someone please help will give Brianliest for the 100% right answers
Svet_ta [14]

Answer:

A

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • URGENT HELP!!!! Will mark the best answer!!!!!!!!!!!
    7·1 answer
  • How can learning more about an author's life help you understand the author's work better?
    15·1 answer
  • If a set of words sounds exactly the same, then they are
    7·2 answers
  • What is the connotation of spring time? Please help!
    6·1 answer
  • Please help me!!!!!!!!!!!
    14·1 answer
  • Read the following excerpt. The journalist spent a year researching the foreign government's sanctions. Finally, it was time to
    12·2 answers
  • What was the purpose of the green light in the great Gatsby?
    5·1 answer
  • What kind of job within your chosen career field do you wish to pursue?
    10·2 answers
  • What argument does susuki present at the beginning of the essay​
    7·1 answer
  • Who is more compelling James Balwin or Stokeley Carmichael?
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!