This means that if you look further and look at nature through different perspectives (for example, view things from a squirrel's angle) you will understand life better, you will become more understanding by learning different things through different views of different living things. I hope this helps! :)
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
<span>The Wife of Bath's tale was written to show the emerging role of women in the Middle Ages. They were moving from being submissive, almost property, to sovereign women with strong opinions and independence. These characteristics were, at the time, only appreciated in men and were frowned on in women. This tale shows that a woman can be a woman and still be independent, strong, and sovereign.</span>
Answer:
spectators
Explanation:
There were many spectators at my son's wrestling match
Answer:
The given quote is spoken by Happy Loman in Death of a Salesman.
Explanation:
The given quote is said by Happy Loman in Arthur Miller's <em>Death of a Salesman</em>. The passage is from the last part of the book, the "Requim" after the death of Willy Loman, their father.
The book deals with the life of Willy Loman, a salesman who works on accepting his identity amidst the change in himself and the society. The given quote of Happy reveals his determination to become a better salesman, becoming <em>"number one man",</em> winning it for his dead father.