The option that best describes the dramatic irony in this passage is Romeo is unaware of the tragedy that would befall his love affair with Juliet.
This is because, from the conversation between Benvolio and Romeo, it is clear that Romeo is unaware of just how disastrous his love journey with Juliet would turn out to be.
<h3>What is a Dramatic Irony?</h3>
This refers to the type of irony where the audience knows what would happen next in a narration, but the audience does not know.
Hence, we can see that the option that best describes the dramatic irony in this passage is Romeo is unaware of the tragedy that would befall his love affair with Juliet.
This is because, from the conversation between Benvolio and Romeo, it is clear that Romeo is unaware of just how disastrous his love journey with Juliet would turn out to be.
Read more about dramatic irony here:
brainly.com/question/1566842
#SPJ1
Answer: I hope your talking about Anne Frank because if so the answer is
Anne find a good and confident friend in the form of her diary which which she could share all her feelings. She share everything with her diary. She does not think she is pretty, but she is confident that her personality and other good traits make up for it. Anne is a playful and comical but with the serious side.
Explanation:
everyone knows who she is.
Omission because patritosm is love for ones country statistics is how the product really is so omission is the winner by process of elimination
The correct answer is A. Many adults.
Explanation
In the fragment, the words "Many adults" are an antecedent, that is, a previous noun that is replaced by a pronoun (for example he, she, it, we, they) in the following sentence. In the text the author mentioned "Many adults feel ..." and then he said, "They believe...". This means, the noun "many adults" is replaced by the pronoun "they". According to the above, the correct answer is A.
Answer:
she cooked for three hours when the guests arrived