For this assignment, it is basically comparing the positive and negative effect of using technology to study individually. Just pick a side and stick to that topic. Here is two example thesis statement for both sides.
Pro: many students have difficulty learning at the same pace as their peers, technology gives them the opportunity to be able to study at their own pace from their home and it also motivates students to broaden their knowledge on worldly matters in which they do not receive in a typical school setting.
Cons: When studying for a test or simply doing homework, technology is not the best choice. Students need the physical interaction between them and the teachers or other peers as it will help them to be able to produce critical thinking on any matter, communicate, collaborate with others, and be creative;the 4 C's that are not always produced successfully when using technology as a source of studying.
These are just examples. You can use any type of examples but, you don't want to make it too broad. Also, when making key points for your thesis or when making a thesis, always be direct. Never use 'I think', 'I believe', etc. as it makes it seem as if you are not sure of your points. If you need anymore help, feel free to ask. I did a similar essay to this when I was in high school except, it asked what are the pros and cons of using technology as a source of learning.
Answer:
Charles' novel
Explanation:
In "The novel by Charles", the possessive noun should be 'Charles' because Charles wrote the novel, therefore it belongs to him.
<u>When indicating possession, add apostrophe and the letter "s"</u> at the end of the possessive noun : 's
You would think it looks like this: Charles's novel
However, there is another rule. <u>When a word ends with the letter "s", you only put the apostrophe</u> and do not need the second s.
Charles' novel
Could America have bombed India if they weren’t allies?
D. Sarcastic
The authors best describes the passage in a sarcastic tone.
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1