1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aniked [119]
3 years ago
7

Which research source would provide the most bais-free information about H. Vodermoots’s life

English
1 answer:
FromTheMoon [43]3 years ago
5 0

Answer:

The source with the most bias-free information is a selection from a biographical dictionary. This source would provide factual information about H. Vondermoot's life and would do it in an objective manner.

You might be interested in
Which words in the sentence are the adverb clause? Parvati is going to the soccer camp so that she can improve her skills. A. so
Firdavs [7]
There are no adverb in these sentences 
adverb = verb + adjective 
5 0
3 years ago
According to information from the essay which statement best describes how the idea of the monster is created
PSYCHO15rus [73]

Assuming that the essay is the epic poem from around 1000 CE focusing on Beowulf in a third person narrative:

<span>“A man would roar, "I'll steal their gold and burn their meadhall!" shaking his sword as if the tip were afire, and a man with eyes like two pins would say, "Do it now, Cowface! I think you're not even the man your father was!" The people would laugh. I would back away into the darkness, furious at my stupid need to spy on them, and I would glide to the next camp of men, and I'd hear the same.”</span>

4 0
4 years ago
Can someone help me with this
vazorg [7]

Answer:

no

Explanation:

hope this helps

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does the author use paragraphs 30-31 to refine their ideas? Cite evidence in your answer.
Gnoma [55]

The correct answer to this open question is the following.

The author use paragraphs 30-31 to refine their ideas in the following way.

When Thomas Jefferson, who drafted the Declaration of Independence, wrote <em>"In every stage of these Oppressions We have Petitioned for Redress..." </em>he wants to conclude that American colonists have tried many ways to get a proper answer from the British crown and the only answer they had received had been a repeated injury, which means, the King still considered aggressions to the colonists.

When Jefferson wrote <em>"...That these United Colonies are, and of Right ought to be Free and Independent States; that they are Absolved from all Allegiance to the British Crown, and that all political connection between them and the State of Great Britain, is and ought to be totally dissolved..." </em> he is making the strong conclusive statement that from now on, the colonies are declaring independence from the English crown so the colonies are free and independent states, that have the power and rights to do the things they freely consider correct.

8 0
3 years ago
Plzzzz help<br> plz help<br> plz help
777dan777 [17]

Answer: 2

Explanation:  But to regenerate and transform tourism and its socio-economic system, tourism research should not only support new ways and perspectives of researching,

6 0
3 years ago
Other questions:
  • You are looking at joining Jim's Gym. Read the extract of their information leaflet below, and correct the error in tense.
    5·2 answers
  • The attitude of the text about a subject is called the
    8·2 answers
  • Which word does the appositive rename? A. constellation B. Sagittarius C. Galactic Center D. Milky Way
    5·1 answer
  • What is the settings of the poem mama is a sunrise<br> Please I need the correct answer
    7·1 answer
  • Which reflects the theme of invictus
    12·1 answer
  • What is the significance of setting in fictional literature?
    5·2 answers
  • Fix the one word that is used incorrectly. Mario and Olivia are champion snowboarders Their starring in an upcoming commercial f
    12·2 answers
  • Help Please
    5·1 answer
  • Describe your self in a 3 words ? ​
    8·1 answer
  • Read the paragraph below. What is the paragraph’s main message?
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!