Answer:
Answer. The irony of Wilson's quote is that WWI did not directly make the world safe for democracy. In fact WWI directly led to the rise of state socialism in the former Russian Empire with its evolution into the USSR, and the rise of fascism in Italy and Germany. ... So WWI helped secure the communist victory in Russia.
Explanation:
Answer:
Fort Sumter in Charleston, South Carolina was one of the four forts that had not yet been captured by the Confederates, so Lincoln wanted to keep the fort at all costs in order to keep the Union's strenght in the South. He sent unarmed ships to supply the fort with military and food supplies. The Confederate President Jefferson Davis gave command to Southern forces led by General Beauregard to bomb the fort on April 12 to force it to surrender, which happened.
The Northern states all supported Lincoln. He called for the fortresses to be reclaimed and the Union to be preserved. At the same time, 75,000 volunteers were called up for a period of 90 days. In the previous months, several governors had trained their militias. Their troops started to move the next day.
Answer:
Equal Protection refers to the idea that a governmental body may not deny people equal protection of its governing laws. The governing body state must treat an individual in the same manner as others in similar conditions and circumstances.
Explanation:
They were limited by the absence of federal authority to regulate slavery.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.