What could be happening in this story is a character was off to school and left their phone at home on the kitchen table
The verbs "look" and "tell" have imperative mood, while the verb "see" has mood indicative.
We can reach this conclusion because:
- The indicative mood is presented when a verb is being used to issue an order or a request.
- The indicative mood is presented when the verb is being used to describe a fact, an action that is taking place.
With that, we can see in what the verbs "look" and "tell" are being used in the sentence to describe an order that the speaker is doing, and therefore, these two verbs have imperative mood. On the other hand, the verb "see" indicates an action that will occur, being in the indicative mood.
More information:
brainly.com/question/14780714?referrer=searchResults
<span>Garrison was a journalistic crusader. He advocated the emancipation slaves where he gained a national reputation for being radical in American abolitionists. Garrison said those words the time when a man whose house was on fire and wanted to give a moderate alarm for the man to rescue his wife from the hands of the ravisher. Garrison went ahead and to say and the mother to extricate her babe from the fire.</span>
The correct answer is D. Elion and her colleagues were responsible for developing important drugs.
Explanation
The statement that best summarizes the main idea of the extract is D. "Elion and his colleagues were responsible for the development of important drugs." This can be affirmed because in the extract the author says that "Elion joined the Burroughs Wellcome Laboratories" clarifying that Elion began working in laboratories where medicines were manufactured. Later, the author refers that "Elion and Hitchings developed a variety of new drugs that were effective against leukemia, autoimmune disorders, urinary tract infections, gout, malaria, and viral herpes," in this part of the Extract is where it is directly mentioned what Elión and Hitchings did when they worked in the laboratory. Additionally, some of the diseases that were cured with the medicines they had developed such as leukemia, gout, malaria, among others, are mentioned.
Answer:
Jonas feels conflicted about disobeying the rules he has been taught. At school, the other Twelves are all talking about their new Assignments. Fiona tells Jonas there is a lot she didn't know about the House of the Old, like how they use a discipline wand on the Old just as they do on children.