Answer:
Factual detail: The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea.
Fictional detail: The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships.
Explanation:
'The People Could Fly' is a book authored by Virginia Hamilton which consists of twenty four folk tales regarding animals, fairy tales, tales related to supernatural and so on.
From the passage, we can one out that it consist of details which are factual and which aren't true. The line, '"The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships" is a fictional one mainly because in reality, people cannot really fly.
Another detail from the passage which says 'The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea' is a factual detail. This is because folks where taken from their home on ships, and there is a likelyhood of sea sickness for many people who travel on ship.
1*3 = 3
4*3 = 12
3/12 and 5/12
Answer:
no i would give my family some money then when everyone is like out of lockdown and that i would go to a hospital with my siblings and see if they can play with the ill patients and then whilst they are playin i would ask the parents how much they need for treatment and help them out
Explanation:
Answer:
C.
Explanation:
The statement that depicts the author's purpose for writing the given text is in option C.
As it is stated that the given text is written for entertainment purposes, the line where the author says that he is telling us a story that is only half true supports this claim. The statement itself claims that the story is hal true which means there is some fictional dosage added into it, and when a writer adds fiction to his/her story the purpose of the text serves to be entertainment.
Therefore, option C is correct.