Answer:
the third option
Explanation:
in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.
there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1
at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2
hope it helped
A letter from Roderick Usher which gave a nervous agitation in itself was the basic outline that summarizes this passage.
Explanation:
Roderick Usher was one of narrator's companions in his boyhood. It has been several years since he last met Roderick. A letter, which was very personal, was received by the narrator now. In the letter, there was a message about a mental illness that depressed him both, physically and psychologically.
In the letter, the narrator could feel how empty and lonely Roderick was feeling because of the words he used to express his pain.
The statement: An earnest desire to see me, as his best and indeed his only personal friend, a view of attempting some alleviation of his malady (grief) - best describes the passage
D. Bilbo fears all Wargs because they are allies of the goblins. He is assuming that every Warg is out to get them because they are not aligned with the goblins and the Wargs are.
If you write it in an “If” clause I think it would go like this:
If you do not go right now, you will be late for the train.
Hope this helps :)
Answer:
the atmosphere at the concert
Explanation:
"He felt a sudden zest of life; the lights danced before his eyes
and the concert hall blazed into unimaginable splendor"