In the excerpt from a reviewed word, where Weissman claims about education, she uses logic as the criteria to evaluate the description. Thus, option A is correct.
<h3>What is logic?</h3>
Logic or logos as the rhetorical device used in the passage validates the principles and the claims made in the passage by providing the idea and the reasons.
Logic is used to interconnect the healthy choices and the nutritional options. Here the author uses logic to explain that the healthy choice can be made by the children when more nutritious options are available.
Therefore, option A. logic is the correct option.
Learn more about the logic here:
brainly.com/question/16955747
#SPJ1
Answer:
Describe in detail the narrator's miserable night in Darchen. ... The narrator reached the Darchen guesthouse after 10.30 p.m. This was just the beginning of a troubled night. The open-air rubbish dump in Hor had set off his cold once more. One of his nostrils was blocked again and he was tired and hungry.
Explanation:
Answer:
the literal meaning of something
Explanation:
✩brainliest appreciated✩
The speaker's statement allows the inference that the speaker believes she has earned the right to be in her private space.
We can arrive at this answer because:
- The speaker believes that the private space she dominates is hers by right.
- This right is linked to her blood, that is, her ancestry, her life.
- Thus, he reinforces that the connection between him and the private space is very strong and insurmountable, making it impossible to separate them.
This connection so strong and intense is what creates her right to keep her private place to herself, with no one to interfere.
More information:
brainly.com/question/12207798?referrer=searchResults