Answer:
1)British believed that most Southerners were Loyalists and that if they gained territory in the South, the Southern Loyalists would hold it for them. ... 3) Southern seaports were closer to the British West Indies colonies- if they could capture Southern ports, they could easily move troops back and forth.
Explanation:
hope this helped
They explored and colonized in North America mainly for Gold
Explanation:
The labor market changed radically. Peacetime conflicts concerning race and labor took on a special dimension because of the pressure for national unity. The Hollywood film industry was important for propaganda. Every aspect of life from politics to personal savings changed when put on a wartime footing. This was achieved by tens of millions of workers moving from low to high productivity jobs in industrial centers. Millions of students, retirees, housewives, and unemployed moved into the active labor force. The hours they had to work increased dramatically as the time for leisure activities declined sharply.
The statement that explains the structure of the passage is D. It uses a sequential structure.
<h3>What is a
sequential structure?</h3>
A sequential structure shows a process, a series of steps, or an order of events. The passage was from "Why the Leopard Can Only Catch Prey on Its Left Side.”
Here, the statement that explains the structure of the passage is that it uses a sequential structure.
Learn more about structures on:
brainly.com/question/24940332
#SPJ1