Answer:
A draft of wind blew past and ran through her hair. The air was crisp and the ocean smelled fresh and there was a thick coat of fog swirling around in the atmosphere. Passing crows flew through the air gracefully, their loud, croaky barks filling the air in a crescendo of volume. Sarah stared off into the distance as the cold and salty water lapped up onto the shore, and the sky was like a curtain of silk with puffy clouds of creamy white, that reminded her of the inside of her favorite dessert, a light and flaky pâte à choux pastry. She stared at the waves crashing upon the shore longingly. The beautiful sound of the waves soothed her like a lullaby her mother used to sing her when she was little. She dug her toes into the grainy, damp sand. She ran. Clumps of seaweed that had washed up on the beach made her stumble, but she kept going. The horizon was a line of nickel-silver. The sunset, a splash of red, yellow, and orange seemed to be seducing her and causing her to run even faster. Sarah jumped. The waves fell down upon her, wrapping her like a huge blanket. The salty water felt good. She grinned contently, vivacious, obviously pleased with her incredible accomplishment.
Explanation:
I can add advanced SAT words in the paragraph if you want, but it'll take some time. Tell me if you want that. :)
Answer: A. secondary exchange
Explanation: The secondary market is where investors buy and sell securities from other investors (think of stock exchanges. Stocks, also known as equities, represent fractional ownership in a company).
Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
Answer:
Robbery
At a local thrift store a young man tried to steal a dress worth 60 dollars. The male entered the store around noon and he started to look around. There weren’t many staff members in the store, so when he saw that nobody was there he took the dress, put it in his bag and began to leave the store, but a staff member noticed what he did. She closed the doors before the criminal could leave and called the police. The young man tried to escape but he couldn’t break the doors. Once the police arrived he was arrested and later on charged guilty for robbery.
Explanation:
Answer:
O Robert F. Foster: Modern Ireland 1600-1972. Dublin, 2011 is the correct citation
Explanation: