I looked this question up and was able to find two answer options for it:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
B. Douglass and Jacobs both escaped from slavery in the 1800's.
Answer:
The main idea of the passage is:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
Explanation:
From the passage, we can safely infer that both Douglass and Jacobs escaped slavery in the 1800's taking into consideration the year they were born. However, that is not the focus of the paragraph. Notice how the author compares Douglass' and Jacobs' lives, focusing especially on the fact that they both wrote autobiographies and became supporters of the antislavery movement. This is the main idea of the passage: that Douglass and Jacobs become authors and that they described their own experience as slaves in their books.
Answer:
Yes
Explanation:
Yes, it is merely human nature. No matter what, we always make assumptions about people, whether it be on their looks, the way they act, etc. That is merely human nature. However, that does not make it right. Based on today's principles, it is considered immoral to make assumptions on people based on things about them. But like I said before, it is still human nature, just human nature we tend to try and avoid.
Answer:
First person
Explanation: Because it keeps stating I, my
so first person
Answer:
B) false
Explanation:
Because it is only a quick letter, it is not necessary to explain why you are writing it. If the context is clear and intelligible, that is all that is required.