The French army helped America corner the British by making a blockade and preventing any escape by water whilst the Americans attacked and sealed off any escape by land.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
The Berlin Conference of 1884<span>–85, also known as the Congo Conference (German: Kongokonferenz) or West Africa Conference (Westafrika-Konferenz), regulated European colonization and trade in Africa during the New Imperialism period, and coincided with Germany's sudden emergence as an imperial power. SOURCE: GOOGLE. </span>
Development of scientific method