Answer:
the answer is education makes freedom more attainable
Explanation:
Answer:
It provides a hopeful image that suggests that Kahlo was not restrained by her condition.
Explanation:
From the attached image, we can understand that Kahlo was injured and broke her spine in several places and despite several surgeries, she would live with pain for the rest of her life and would require a corset to hold her spine in place.
The excerpt from the poem says,
<em>"who painted herself a present</em>
<em>wildflowers entwining the plastic corset</em>
<em>her spine resides in, that flaming pillar"</em>
We can see that the imagery depicts a hopeful image that Kahlo is not restrained or held back by her condition because she "painted herself a present" and the line about wildflowers shows that while the situation is an unplanned one, she still has hope as she describes her spine as a "flaming pillar".
A wildflower is a flower that grows in the wild that was not planted by anyone and it symbolizes the forced condition of wearing the corset
Answer :
The title of the passage "THE WORLD’S FIRST TRUE UNIVERSITY" informs the reader that the text of the passage with focus on one university, namely Jundi Shapur .
According to the writer, it was an exceptional university and was the meeting place of the world's great minds. The school created the very first teaching hospital in the world. The school had links with many of the great civilizations of Asia, the Mediterranean, and Europe.
The heading helps the reader to understand the central idea of the given passage in the following way :
It informs the reader that the text will focus on a specific school.
The answer is indifferent because the other answers had expressions with them
Third Person
The wording is "I" not "they," "them," or "you."