1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Maurinko [17]
3 years ago
11

11 Write the following report.

English
1 answer:
Bas_tet [7]3 years ago
6 0

Answer:

here is some examples

Explanation:

. the fight started by me

. i was the one to blam

. the bus pullled over

. i told them to leave me alone

. put the same age groups

You might be interested in
Reading comprehension
anzhelika [568]

i like reading comprehension!

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which is the BEST summary of paragraph 3?
AVprozaik [17]

Answer:

The correct answer is D) Since fossil fuels are dirty and pollute the air and water, other technologies that pollute less and produce energy have been developed like solar energy and green buildings.

Explanation:

It summarizes the main points of Paragraph 3 so that is why D is the correct answer. Hope this helps:)

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need a metaphor for this line: Seeing the crisp donuts coming out of the oven is ...
sergeinik [125]
Like seeing crisp gold.
7 0
3 years ago
In the first chapter, how do White Fang’s emotions change at the camp?
Vlada [557]

The option that reveals how White Fang's emotions changed at the camp is this: His feelings change from fear to curiosity to homesickness.

In the story, we learn of White Fang who was born into a community where he was attacked by everyone with the exception of his mother who protected him from other dogs.

He was terrorized so much by the other dogs that he eventually became vicious himself.

When in the Indian Camp which was a new environment, White Fang became homesick because the noise from the people was not something that he was familiar with in his old environment.

Learn more about White Fang here:

brainly.com/question/12678094

3 0
3 years ago
Is Reagan’s claim, or position, about the space program credible and supported by logical reasoning and evidence?
marissa [1.9K]

Reagan claimed that the in the future, the space program would be not only much safer, but also a source of pride despite all the mishaps from Challenger.

His claimed is absolutely credible and supported by logical, since the empiric evidence shows us that sacrifices and adversities are romanticized throughout history. Not only that, explorers and inventors tend to be exalted in future generations. Columbus is still talked about and so will be Neil Armstrong for stepping on the moon.

In addition to that, it is noted that technology evolves faster every year and safety goes along with it. Cars, for example, are much safer with better break technology and airbags, for example. Space exploration, even though it is still being perfected, is so much safer today than it was when it all started and will be much safer in the future.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • All for pronoun case- exercise 2?
    7·2 answers
  • Which word best describes a central idea or motif in a raisin in the sun?a. scienceb. nature's wrathc. heritaged. patriotism?
    13·1 answer
  • A student is writing a paragraph about "Broken Chain" that makes the point that Alfonso’s conflict in the story is mainly an int
    15·2 answers
  • They grew a beautiful garden in their backyard. (into passive voice)​
    15·2 answers
  • The condition of lacking or losing something that is needed or desired
    12·1 answer
  • Mrs Lim
    5·1 answer
  • What was the best summary of the story?
    6·1 answer
  • What historical period occurred between 1485 and 1660?
    10·1 answer
  • In the hunger games, what are the pros and cons of Peeta and katniss being coached together
    10·1 answer
  • What is Reflection of light ?<br><br><br>anybody is online I'm too much bored ​
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!