1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Verdich [7]
3 years ago
10

The writer is going to add the following paragraph to the letter. I will be a good intern at the American Power Company. I like

to learn. Last year I had a summer job in a research lab. My boss said that I work hard. I hope to be a research scientist one day. As a scientist, I want to work on energy projects. I have a lot of free time in the summer. What is another sentence that could be added to show that the writer likes learning? Click to view the business letter. A. I am on time to school every day. B. I get good grades in science. O c. I like to work at different things. OD. I built a birdhouse last week. E PREVIOUS​
English
1 answer:
ElenaW [278]3 years ago
4 0

Answer:

a

Explanation:

b/c she likes learning so she gotta be there

You might be interested in
During my youth, I was always curious about how the world worked. Because of this, I dove into my studies. I was always reading
DanielleElmas [232]

Answer:Whats your question?

Explanation:

3 0
3 years ago
although coleridge could not remember his entire dream he did provide a hint in Line 30 that all may not continue to be beautifu
Firlakuza [10]

Answer:

Line 30 in the poem suggests that there was a war that was about to be waged in Xanadu.

Explanation:

"Kubla Khan" is one of the most celebrated incomplete poetry in literature. It is written by Samuel Taylor Coleridge. The poem is a fragment of the dream or vision that he saw but could not write the full dream as he remembered only a part.

In line 30, the speaker said that he heard the ancestral voices of war. If the poem would have been written completely, or if the story would have continued there would have been a war waged on Xanadu. The beauty of Xanadu state would have been completely shattered with the war.

Line 30:

<em>"Ancestral voices prophesying war!"</em>

3 0
4 years ago
What is the most likely meaning of the metaphor in bold? The children's museum is a petri dish for diseases. The museum is model
Alika [10]

Answer:

B) Diseases grow and spread easily at the museum.

Explanation:

A petri dish is used to culture bacteria.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Although they had been talking online for six months, john felt some trepidation about meeting luisa face to face. past girlfrie
Rudiy27
B. inconsiderate, because a synonym is something that has a similar meaning to a word
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Both Greta and Fred were on the bus that arrived in Pittsburgh. Fred was glad to be home. He looked forward to visiting with old
Evgen [1.6K]
The awnser is c because on the other hand refers to somethis being different
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How is sulphur formed?​
    5·1 answer
  • What is the truck in a carrot?
    8·1 answer
  • I don’t know any of these can I please get some help
    7·1 answer
  • How are the speakers of "Some Keep the Sabbath Going to Church" and "Because I Could Not Stop for Death" similar?
    10·2 answers
  • What is the main idea of the passage?
    5·1 answer
  • Which of these sentences is an illustration of connotative language?
    8·1 answer
  • Edit: I got an answer
    9·1 answer
  • Script about romantic comedy?
    11·1 answer
  • Read the following passage. My grandmother is thrifty. She never throws out old clothes and saves all her jars to reuse as glass
    12·1 answer
  • Help i will give brianlyest
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!