1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vladimir2022 [97]
3 years ago
10

Part A What can readers predict based on the details in the excerpt and what has happened so far in the story?

English
1 answer:
Alja [10]3 years ago
8 0

Answer:

Ryder is the person who stole the blue carbuncle.

“’Precisely so—the head attendant at the Hotel Cosmopolitan.’”

Explanation:

Arthur Conan Doyle's Sherlock Holmes Series "The Adventures of the Blue Carbuncle" revolves around the stolen jewel of the Countess of Morcar’s blue carbuncle. The story would lead Holmes and Watson through the history of a goose's origin and death to help identify the real thief.

In the given passage from the story, we can see that Holmes knows exactly what he was doing. And when the <em>"little rat-faced fellow"</em> hears from Holmes the history of how 'his' goose was passed on from Mrs. Oakshott to the Inn, he knows he must get every detail about it. Up till this part in the story, everyone who had laid hands on the goose has no idea about the diamond, so, the hasty and eager behavior of the <em>"little fellow"</em> makes Holmes realize that he is the only one to know the true importance of the goose. This shows that James Ryder, aka John Robinson, is the person who stole the diamond.

The conclusion that Ryder is the thief is supported by the line <em>"Precisely so—the head attendant at the Hotel Cosmopolitan"</em>. This is because it was at the Hotel Cosmopolitan that the robbery took place and also Ryder was the only witness to have seen and reported the missing diamond.

You might be interested in
PLEASE HELP
adell [148]

Action and action now

7 0
3 years ago
Read the paragraph from a research-based informative
quester [9]

Answer:

Explanation:

D belongs in the body of the argument.

A has all kinds of problems. 1 is the ability to volunteer on such a complex mission as firefighters have. To volunteer with no training is actually dangerous.

B is already in the body of the quotation

The answer should be C

6 0
2 years ago
Make a sentences with this word<br><br> low maintenance
PIT_PIT [208]

Answer:

I bought a very low maintenance lawn mower this summer.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Help me pkeaseee and thank you
77julia77 [94]

Answer:

Camaraderie; Ubiquitous

Explanation:

7 0
3 years ago
Match each excerpt to the rhetorical devices it uses.
Debora [2.8K]

The answers to the question above would be the following ones:

A) The rhetorical device used here is repetition. President John F. Kennedy has chosen to repeat the same structures over and over again. We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade (...) not because they are easy, but because they are hard, because that goal will serve (...)".

B) The rhetorical device used here is satire. Satire is the use of humour, exaggeration, or ridicule to expose and criticize people's stupidity, particularly in the context of politics.

C) The rhetorical device used here is rhetorical question.  Rhetorical questions are asked in order to make a statement. They do not expect any answer. Douglass believes that the wrongfulness of slavery is an issue that he expects everyone to be concerned with.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • May 17, 1980, was a quiet day in Silver Lake, Washington. If you had been there, you probably would have seen Mount St. Helens,
    15·2 answers
  • Hey guys do yall miss me?
    12·2 answers
  • Based on these lines, which statement is true? Romeo is unhappy, and Mercutio is upbeat. Romeo is upbeat, and Mercutio is unhapp
    5·2 answers
  • Why would poets choose one form over another? Poets prefer theme over form, so they use the first form they think of. Poets use
    9·1 answer
  • Words:etymology:: _____
    13·2 answers
  • What do you like and dislike about going to school virtually?
    14·2 answers
  • How can having knowledge of cultural norms lead to a greater understanding
    5·1 answer
  • Explain what paragraph 10 and paragraph 11 contribute to the overall structure of the story. Cite evidence from the text in your
    13·1 answer
  • What is a character spotlight in a one-pager?
    15·1 answer
  • How much older is our main character than Doodle?
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!