"Object complement" is the kind of complement among the choices given that is <span>indicated by the bolded words. The correct option among all the options that are given in the question is the second option or option "b". I hope that this is the answer that has actually come to your help.</span>
Answer:
Diana Gagaldon in the passage and then she will have the money back and I got the gc and I got paid by her bank in cash and paid it off and the money will come from me in yr old are the gc in your account and they have to make it up as the money has already know and it has to wait for my wife is an single man in his life when she comes out in yr with the children in their home at night they were a girl who was it a good girl and a tomboy girl who was
Answer:
Cities the world over are highly fragmented. The fragmentation of the built-up area cities by the open spaces interpenetrating them is a key attribute of urban-sprawl, and sprawl as fragmentation, as distinct from sprawl as lower-density development, is now a universal feature of cities.
Explanation:
find it in your context clues
in the passage it said that he couldnt count without his glasses on concluding that he couldnt see well to begin with without his glasses. So if he was going to do the test and base on the evidence he couldnt have passed the test without his glasses because he couldnt see
TY
have a nice day <3
Explanation: