1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Verdich [7]
3 years ago
10

1. Molly and James often argue. We learned that stress in a parent's life can result in abusive behaviours. How might parental a

rguing be considered a form of child abuse? What kind of abuse is this? How might this affect a child in the future? Please I need help
English
2 answers:
tiny-mole [99]3 years ago
8 0
Well, for starters if the parents start hitting the child because of the lack of peace from stress then that would be considered physical abuse. However, if the parents abuses the child mentally by saying harsh things then that’s mental abuse. So, to answer your question, this would be considered as mental abuse. This will affect the child to be much more afraid in life if they do something wrong and it could also affect the way that they treat their future kids. Then, there would be a pattern on and on and this would never stop unless they seek help.

I hope this answer helps!
Alex_Xolod [135]3 years ago
4 0

Answer:

Well, if the parents are always fighting, then they will tend to get aggressive, or they will want to take their anger out on somebody else. Also- it could be considered child abuse because the kids will get used to hearing their parents fight all the time, and think that that's okay. The children will think it's okay to abuse their kids, so they'll do it to them too, and so will their kids, and their kids, and so on... The children will always have that memory of their parents arguing and fighting and abusing, so it may make them depressed even. So basically, bad actions can turn into bad results.

Explanation:

I hope this helps you!

You might be interested in
What is the setting
HACTEHA [7]

Answer:

a setting is a place or type of surroundings where something is positioned or where an event takes place

Explanation:

the setting of the story is the surrounding of the characters or of the items

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from "Opening Ceremonies of the New York and Brooklyn Bridge" by Hon. Seth Low, Mayor of the City of Brooklyn.
maksim [4K]

Answer:

"This magnificent bridge was built despite the many doubts of the people of New York."

Explanation:

"The span was so long, the height so great, and the enterprise likely to be so costly, that few thought of it as something begun in earnest."

8 0
3 years ago
bow,sheet,port,tiller which category would be best for the words a.marine animals b.boat terms c.marine images d.fishing terms
monitta
It would most likely be boat terms, as the bow is a location/part of a boat, the sheet is to control the sail, the port is another location on the boat, and the tiller is something to control the movement of a boat with.
6 0
3 years ago
Change the following assertive into interrogative :
Alisiya [41]

Answer:

1. It was a great sight.

Ans: Wasn’t it a great sight?

2. No one can tolerate this.

Ans: Who can tolerate this?

3. Nobody salutes the setting sun.

Ans: Who salutes the setting sun?

4. Gulliver could hear his watch ticking in his pocket.

Ans: Couldn’t Gulliver hear his watch ticking in his pocket?

5. It is useless to cry over spilt milk.

Ans: Isn’t it useless to cry over spilt milk?

6. The beauty of nature beyond description.

Ans: Doesn’t the beauty of nature beyond description?

7. Everybody has heard of Darwin.

Ans: Who hasn’t heard of Darwin?

8. He has his dinner at seven every evening.

Ans: Hasn’t he has his dinner at seven evenings?

9. I told him to practise regularly.

Ans: Didn’t I tell him to practise regularly?

10. Virtue has its own reward.

Ans: Hasn’t virtue its own reward?

3 0
3 years ago
Write a sequence of the events that happen in this passage from the time Douglass enters
zmey [24]

Explanation:

Frederick Douglass Timeline

1818 Born a slave, Frederick Augustus Washington Bailey, in Talbot County, Maryland.

1848 Attends first Women's Rights Convention at Seneca Falls, New York.

1851 Breaks with Garrison over issue of political action to end slavery, which Garrison opposes.

1853 Visits Harriet Beecher Stowe at her home.

7 0
2 years ago
Other questions:
  • I NEED HELP ASAP PLEASE!
    9·1 answer
  • Which is an example of faulty coordination? A. The first guitars had several strings, but standard modern American guitars have
    13·2 answers
  • What is the goal of the protagonist in antigone?
    6·2 answers
  • 2. In many countries women ……….longer than men. <br> A. live B. are living C. lives D. were living
    10·2 answers
  • A long story of how you celebrated you December holiday​
    10·1 answer
  • Sally....... a storybook last weekend<br>A. read<br>B. reads<br>c. reading<br>tolong dijawab​
    13·1 answer
  • Describe what would mitosis more then they were in interphase ?
    12·1 answer
  • It was the last we heard from him
    12·1 answer
  • Can someone pls help me plsss
    9·2 answers
  • Which word best completes the sentence? It took me months to put the Choose. Puzzle together.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!