Anecdotes, passages, or examples are given as evidence to support a point.
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
Answer:
a - article
canvas - adjective
Explanation:
Articles are defined as the part of speech that primarily functions to indicate, specify, and limit a noun. While the adjectives function to modify a noun or the noun's referent. In the given sentence, the indefinite article 'a' helps in specifying the identity of the singular noun 'canvas sack' and <u>'canvas' is the adjective as it is modifying the noun 'sack' by providing detail about it that it is made up of 'woven fabric</u>.'
Answer:
People control their everyday lives with each desicion they make and each action they decide to make. We control our lives with everything we say, think, and do
Explanation:
I believe this because whenever we do something it affects the way we live on. For example, if you decide to ruin a relationship with someone you're controlling your relationships so now you have to move on with that decision, (Hope this helps, sorry if its kinda confusing, if you need more clearance let me know)