The speaker is sonnet 29 illustrates that love does not necessarily mean blanket immunity when disgtaced with fortune.
Answer:
C) Hard work and pride in one's work are more important than outward success.
Explanation:
In the given excerpt from "The Dancer's Dream," the narrator describes how Lily felt before auditioning in front of people. Moreover, the passage reveals her determination, her acceptance, and her realization of what's more important.
When Lily realized that <em>"her dream had already come true. She was a ballerina dancing on a stage . . . doing what she loved and the people she loved the most were there to see it"</em>, she knows she's achieved her goal no matter what the outcome of the audition may be. To her, being able to dance on a stage in front of her parents and Miss Emilie is the only thing important, worthy of every practice and long hours she'd spent.
This passage expresses the <u>central claim that hard work and pride in one's work matters more than outward success that measures one's efforts</u>. Thus, the correct answer is option C.
The best way to understand an informational text is by reading the important facts including numbers, etc. (If there's any)
This story is not a usual one. It talks about how our views and ideas can be judgmental and hurtful. It puts us (readers) in a point where we start thinking about our own perspectives.
Explanation:
This story has two main components as symbols - belief and honesty. The author wants to describe the entire scene in darkness. He excludes elements that give us 'hope' in our lives.
The woman who the narrator loved deceived him. She portrayed to be a faithful, honest and innocent woman who loved him deeply. This was an impression that everyone had about her including the narrator.
The story starts off with an exclamation of grief, where he yells 'I had loved her madly!'. From this part of the story, he continues to talk and express his love/emotion towards his lover. He continues to suffer in her loss, goes to places where he can relive moments, visits her grave and sits there for hours. He reads the messages on the tombstones where the story ends.
The entire course of story makes us understand that he understand how she deceived him from the beginning till the end.
1. By knowing and understanding the purpose of the text, it is easier to understand the producers main idea.
2. News outlets and different people interpret stories in different ways. It’s a matter of opinion.