Answer:
Their story revealed abouct our world since it want ti show our lesson to learn in life .
It revealed on humans how will are .
Explanation:
l hope this help
Answer:
Aztec and the Norse afterlife had several of special heavenly places for the warriors who died in battles, while other warriors or individuals are sent to the cold and terrifying underworld, known as Niflheim or can be referred to as hell for short. Individuals who are placed in the heavenly places are the people who have done numerous of generous deeds and/or have suffered misfortunes in their lives.
A. Melancholy and isolated because Rosaline has rejected him.
In such lines as " I have lost myself" and "What, shall I groan and tell thee?" Clearly express how Romeo is feeling dejected.
Benvolio will go on to encourage Romeo to look on other beauties, since he cannot have Rosaline.
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation: