Answer:
All types of rain are necessary to water the grasses and plants of the earth
Explanation:
the passage is talking about the mood which each kind of rain brings and not the uses of rain.
Answer:
A. Everyone must overcome challenges before they can succeed.
Explanation:
The person in the passage overcame the challenge of controlling the plane to succeed and become a professional pilot
I don't have a specific answer to this question but i know its a whole lot.
i hope this will help.
Answer:
C.) after their interpretation of the quotation
Explanation:
you prolly gonna report so sorry
<h2>
<u>JellyFish</u></h2>
Jellyfish are really Amazing ,but they are causing problems around the world.
These jellyfish are eating fish eggs, and larva. This is leaving the fishermen with nothing to catch. These fishermen now have no way to make money. The ecosystem is going out of balance. Scientist Found a new Jellyfish called a "bereo". These jellyfish eat the other Jelly fish (Mnemiopsis) By bringing these jelly fish into the sea its bringing the ecosystem back to balance. Scientist are still trying to figure out if they want to use the bereo in other seas.