a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
<span>The Teller Amendment </span><span>proclaimed that the United States would not establish permanent control over </span>Cuba<span>.</span>
Confucius wanted to determine who could hold a civil service position by passing the civil service examination by merit as against using a connections or bloodline to attain the government position.
<h3>What was the Chinese civil service?</h3>
It was the administrative system of early Chinese government when the members of the service of which were selected by a competitive examination. Then, the system gave the Chinese empire stability for more than 2,000 years and as well, provided a major outlets for social mobility in Chinese society which eventually served as a model for the civil service systems that developed in other Asian and Western countries.
Even though the civil service system was categorized under government than religion, it was discussed to highlight the central role that the examination system played in the dissemination of the Confucian worldview throughout traditional Chinese society, that is, it was purely based upon the Confucian classics and upon recognized commentaries on those classics. .
Read more about Chinese civil service
brainly.com/question/28337993
#SPJ1
Answer:
it was both good and bad for them. it was bad because they were limited to national imports and exports only. they had to rely on the little resources they had on their islands alone to survive. When they were finally ready to become unisolated and join the rest of the world, they were really far behind on their industrial era. it was good for them because it meant very little conflict with other nations.
hope this helps
The correct answer for 1 is A. women's fashions. They started wearing shorter skirts and being more provocative in public. The correct answer for the second is C. electricity. Without electricity, the roaring twenties would've never happened.